Ατματζίδης Χαράλαμπος

Ατματζίδης Χαράλαμπος

Ο Χαράλαμπος Γ. Ατματζίδης, είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και διδάσκει Ερμηνεία και Θεολογία της Καινής Διαθήκης. Γεννήθηκε το 1953 στη Δράμα. 

Είναι πτυχιούχος της Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. και της Νομικής, της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ίδιου Πανεπιστημίου.

Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Eυαγγελική Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου του Mονάχου και στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου της Oυτρέχτης. Υπηρέτησε ως θεολόγος καθηγητής σε σχολεία της Ελλάδας και της Γερμανίας. Επίσης διετέλεσε Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Μονάχου και Σχολικός Σύμβουλος των θεολόγων καθηγητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι γραμματέας της Eλληνικής Eταιρείας Bιβλικών Σπουδών και μέλος της Ελληνικής Βιβλικής Εταιρείας, της Society of Biblical Literature, της Studiorum Novi Testamenti Societas (SNTS) και της Επιστημονικής Επιτροπής των “Παυλείων” (ετήσιου συνεδρίου, υπό την αιγίδα της Ι. Μ. Βεροίας). Συμμετέχει με εισηγήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι συντάκτης βιβλίων και άρθρων σε διάφορα περιοδικά.

Δείτε τα βιβλία του Συγγραφέα

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
        Τα «Καινοδιαθηκικά» αποτελούν την τελευταία συλλογή από εισηγήσεις που π..
28,41€